Se unødvendige kostnader i tide for å unngå dem!

Avtaler på vegne av en virksomhet inngås på mange nivåer og av forskjellige personer. Det skal ikke mange ansatte til før det blir svært krevende å holde oversikt –

Særlig om personen som inngikk avtalen er sykemeldt, har skiftet stilling eller sluttet… Med kontroll over avtaler kan bedriften spare mye tid og penger. Complete Control gir bedriften stålkontroll over avtaler og eiendeler. Detaljerte verdirapporter viser reelle og bokførte eiendelsverdier. Du kan til enhver tid se hvem som disponerer utstyr og eiendeler- og systemet gir automatiske avtalevarslinger for oppsigelser, fornyelser, betalingsfrister, mm.

«Etter at vi valgte Complete Control glemmer vi ikke å si opp eller reforhandle avtaler når muligheten er der»

Trine Bell, leder økonomi i Stabekk Fotball – Se referanse