De egentlige fordelene med full kontroll

House of Control har ambassadører i hele Norden. Vi har snakket med dem om hvordan de bruker løsningene våre og fordelene det gir for virksomheten.

Vår danske ambassadør

Danske Majken Pape er blant våre beste ambassadører. Først tok hun i bruk Complete Contro som økonomidirektør (CFO) i interiørkjeden Søstrene Grene. Da hun ble administrerende direktør i den store danske hvitevarekjeden Skousen, var det naturlig å fortsette vennskapet.

– Skousen er et stort selskap i vekst. Det betyr at vi har mange eksisterende leie- og franchiseavtaler, og det betyr at det stadig kommer til flere. Det kan være betydelig risiko knyttet til manglende oversikt: En konkurranseklausul kan utløpe, vi kan miste en leieavtale, eller vi kan risikere automatisk fornyelse av kontrakter vi ønsker å si opp.

– Dersom man arbeider med risikostyring på et høyere nivå, kan man simpelthen ikke nøye seg med dokumentstyring i Excel. Med House of Controls kontraktstyringssystem blir vi varslet i god tid før en kontrakt utløper. Dette betyr at vi som ledelse har tid til å fokusere, prioritere og til slutt ta gode beslutninger, sier Pape.

 

Orden i bøkene til Notabene

Med 105 butikker fordelt i hele Norge er Notabene en av de største filialkjedene innen bok- og papirbransjen i Norge. Det innebærer 105 husleieavtaler som har sine egne utløpsdatoer, individuelle bestemmelser om for eksempel felleskostnader og annen dokumentasjon.

– Det første året jeg satte opp husleiebudsjettet for kjeden brukte jeg flere dager. Med Complete Control er jobben gjort på ca to timer, og da kan jeg være desto tryggere på at estimatene er riktige, sier business controller Roar Buskoven.

– Complete Control gir oss varslinger om når husleieavtalene utløper, slik at vi kan få til hensiktsmessige reforhandlinger eller utflyttinger. Det er også et veldig hensiktsmessig sted å samle all annen informasjon, sier han.

 

Stålkontroll for Armaturjonsson

Armaturjonsson AS er et av de ledende selskaper i Norge med produkter og systemer for distribusjon av all type vann, varme og kjøling innendørs i boliger og næringsbygg, i tillegg til installasjons-materiell for rørleggerbransjen.

– Vårt selskap står midt i en rivende digital utvikling. Baksiden av medaljen er stadig flere løpende avtaler med tjeneste- og løsningsleverandører. Complete Control gjør det enkelt for meg å holde kontrollen på hvilke avtaler vi har. Da kan vi være i forkant og revurdere eller reforhandle før utløp, og det er raskt gjort for oss å lage presise kostnadskalkyler for neste års budsjett, sier CFO Kristin Holter.

– Det tok meg kun et fåtall timer å implementere Complete Control. Det var enkelt og jeg fikk god hjelp fra konsulentene i House of Control. Vi sparte penger umiddelbart fordi vi kunne si opp unødvendige avtaler, for eksempel en åtte år gammel leasingavtale på en printer som skulle vært stoppet fem år tidligere.

 

Umiddelbar gevinst på investeringen!

Er dere vår neste suksesshistorie?

På våre nettsider kan du lese om gevinstene som flere av våre kunder opplever, for eksempel hvordan et advokatfirma har forbedret sin oppfølging av klientene. Vi vil gjerne snakke med deg om hvordan din virksomhet kan forbedre kontrollen. Book en demo i dag!