Ledige stillinger

House of Control er i sterk vekst og skal øke satsingen i Norden. Vi søker etter nye proaktive lagspillere som kan og vil bidra til å skape en god stemning og positiv utvikling for bedriften. Send gjerne en åpen søknad til: post@houseofcontrol.no

Våre nåværende ledige stillinger som skal bidra til å styrke vår videre satsing i Norden:

  • Customer Success Manager – Norge
    Vi søker en erfaren, energisk, selvstendig, strukturert og kundeorientert Customer Success Manager med gode IT-kunnskaper til en spennende stilling til vår raskt voksende kundeportefølje i Norge.
    Les mer om stillingen her
  • Meeting Planner – norsk, svensk og dansk språklig
    Motiveres du av muligheten til å kunne tjene virkelig gode penger samtidig som at tryggheten er ivaretatt? Ønsker du å jobbe i et selskap i eksepsjonell vekst med dyktige kollegaer og offensive mennesker? Ønsker du å jobbe i et selskap som allerede er godt etablert i Norden men som ser hele Europa som sitt marked?
    Les mer om stillingen her