Takk til dere som bidro til å gjøre 2018 til nytt rekordår for oss

Veldig bra i 2017 ble til mye bedre i 2018 for House of Control. Og utsiktene for 2019 er enda lysere, blant annet fordi næringslivet i Skandinavia har vært et glimrende laboratorium for produktutviklingen.

Ble dere en del av «Team HoC» i fjor – eller var dere allerede ombord som kunder? Vi kan love at reisen så vidt har begynt, og at dere i løpet av de nærmeste årene vil være vitne til at vekst og lønnsomhet investeres i ny og stadig bedre funksjonalitet.

Denne funksjonaliteten er der av en grunn: Suksessen i House of Control (HoC) er basert på et sett produkter som gir kundene veldig håndgripelig nytte. Med for eksempel Complete Control får kunden full kontroll på sine avtaler, eiendeler, forpliktelser og løpende inntekter.

Ekstrem vekst i 2018
Vi kan slå fast at kundene opplever dette som svært verdifullt. Det ser vi ikke minst i form av et forsvinnende lavt frafall av eksisterende kunder. Koblet sammen med et aktivt salgsapparat og et solid lag med kundebehandlere, bidro det til ekstrem vekst for HoC i 2018:

● Nye salg økte med 65 prosent
● Annual Recurring Revenue (ARR) økte med 42 prosent, til NOK 80 millioner
● Omsetningen økte med 35 prosent, hvorav ARR utgjør 92 prosent
● All vekst er organisk

– Vi blir ydmyke – og ikke så lite stolte – av at svært mange nye kunder har tatt i bruk våre løsninger, sier adm. direktør Lasse Sten.

Skandinavia er et unikt laboratorium
Norge er fortsatt det største markedet målt etter omsetning. I 2018 fikk selskapet solid vekst også i Danmark og Sverige, godt støttet av gode ansettelser og dyktig ledelse i hvert av landene. I begge markeder mer doblet de både abonnementsporteføljen og antall ansatte gjennom 2018.

– Skandinaviske virksomheter i både privat og offentlig sektor har vært et glimrende laboratorium for vår løsning. Virksomhetene i denne delen av verden har en kombinasjon av slank organisasjon og høy grad av outsourcing og med mange underleverandører. Det gir en jungel av avtaler, som Complete Control gir en rask og presis kontroll over.

Lovende utsikter for 2019 and beyond
Sten sier at utsiktene er lovende, og at videre vekst vil komme også utenfor Norden:

– I 2019 introduserer vi femte generasjon av Complete Control, topp moderne, spekket med ny og spennende funksjonalitet. Om ikke lenge vil vi lansere komplementære produkter, som vil styrke oss videre ved at vi løser nye utfordringer for kundene. Alt dette gjør oss sterke når vi går inn i nye markeder.

Interessert i høre mer om hvordan din bedrift kan dra nytte våre løsninger?