Nyhet: Et whitepaper for alle CFOer som vil jobbe smartere

by House of Control | 14.11.19 13:48

Det forplikter å si at vi er CFOs beste venn. Nå har vi samlet og raffinert kunnskapen til internasjonale eksperter om hvordan du som CFO kan prestere enda bedre.

Hva bør du gjøre i løpet av de første hundre dagene du er i CFO-rollen? Hvilke karrieretips gir ekspertene til en ambisiøs CFO? Hvordan budsjetterer dere raskere og med økt presisjon?

De siste årene har vi lest flere dusin rapporter om hvordan CFO kan gjøre jobben bedre. Og, vi har snakket med hundrevis av CFOer om hvordan de løser hverdagens større og mindre utfordringer.

Det er fordi CFO er en viktigste beslutningstakeren hos våre kunder. Det er også fordi CFO er den personlig opplever mest merverdi av å ta i bruk våre løsninger: Mindre stress, raskere rapportering, enklere budsjettering.

Vi vet at hverdagen til en CFO er krevende både i tid og ansvar. Rapportering, oversikt, compliance, budsjettering og kostnadskutt er stikkord for oppgaver som krever både utholdenhet og presisjon. Fellesnevneren for verktøyene vi har utviklet, er at de hjelper CFO med nettopp å utføre oppgavene sine og å overholde alle kravene på en smartere måte.

Det forplikter å si at vi er CFOs beste venn, og vi vil gjerne dele med oss et lite utvalg av kunnskapen vi har samlet i løpet av de siste årene. Her er et lite utvalg av titler i whitepaperet:

● En guide til de første 100 dagene som CFO
● 10 karrieretips til en ambisiøs CFO
● Raskere og mer treffsikker budsjettering
● 6 grep for mer treffsikre prognoser
● Kriteriene for å balanseføre leasingavtaler
● De 3 største utfordringene med rammeavtaler

Trykk her for å motta whitepaperet!

Additional Reading