Aktuelt

Meld deg på vårt nyhetsbrev

De ukjente og positive nyhetene for miljøet

2020-årene blir viktige for klodens fremtid, og mange vil følge nøye med på næringslivets bruk av råvarer og energi. Heldigvis er det allerede mange positive tegn å spore.

Kjøpe eller lease utstyr? Dette bør du tenke på!

Hvordan ser egentlig «total cost of ownership» ut om dere velger å lease i stedet for å kjøpe? Hva som er gunstigst kommer an på bedriften som spør. Dette bør du tenke på før du bestemmer deg.


Budsjettering for deg som verdsetter fritiden

Er dere ikke helt i mål med budsjettet for 2020, selv om året allerede har begynt? Fortvil ikke! Her er et knippe råd for å få et godt budsjett raskere på plass.


Derfor er Signicat + Complete Control = Enda bedre

Digital signering av avtaler og andre dokumenter i Complete Control øker kontrollen og bruksområdet til det kraftige verktøyet. Derfor var det viktig for oss å finne en samarbeidspartner på øverste hylle. Vi fant Signicat.


5 tips for å overholde IFRS 16

Den engelske grenen av revisornettverket KPMG deler fem tips for å overholde rapporteringskravene knyttet til balanseføring av leieavtaler.


Nasdaq-børsen: Dette er fordelene med ESG-rapportering

Rapportering av samfunnsansvar er mer enn en mote. Det finnes solid dokumentasjon for at ESG-rapportering kan gi håndfaste bedriftsøkonomiske fordeler. I sin guide til børsnoterte selskaper trekker teknologibørsen Nasdaq frem fem fordeler.


Nyhet: Et whitepaper for alle CFOer som vil jobbe smartere

Det forplikter å si at vi er CFOs beste venn. Nå har vi samlet og raffinert kunnskapen til internasjonale eksperter om hvordan du som CFO kan prestere enda bedre.


De fire trinnene når selskapet implementerer IFRS 16

I en fersk guide deler Grant Thornton av sin erfaring med å implementere IFRS 16 hos sine klienter.


Vi lanserer ESG-løsning: Enkel og presis måling av klimaavtrykk

I House of Control mener vi at bedrifter som tar klima og samfunnsansvar på alvor skal ta avgjørelser basert på harde fakta. Følelser og antagelser er «ut» når kunder velger produkter og arbeidsplass, mens konkrete og nøyaktige tall er «inn».


Endelig: Digital signering av kontrakter og alt annet som skal bekreftes

Sikrere, enklere og raskere: House of Control tilbyr nå digital signering av kontrakter og andre dokumenter – i samarbeid med Europas ledende aktør, Signicat.

Chat
Book demo