Aktuelt

Meld deg på vårt nyhetsbrev

6 grep for å redusere personavhengighet

Norden i et nøtteskall: Enkelt og effektivt, basert på tillit til kompetente, selvstendige og ansvarsbevisste medarbeidere. Baksiden av medaljen: Høy grad av personavhengighet. Her er seks grep for å redusere personavhengighet.

Oversikten du trenger når kostnader må kuttes raskt

Koronautbruddet gjør at utsiktene og inntektene plutselig blir veldig usikre for mange bedrifter. For CFO er kostnadskontroll det beste selvforsvar. Slik får dere hurtig og full oversikt når det trengs som mest.


De ukjente og positive nyhetene for miljøet

2020-årene blir viktige for klodens fremtid, og mange vil følge nøye med på næringslivets bruk av råvarer og energi. Heldigvis er det allerede mange positive tegn å spore.


Kjøpe eller lease utstyr? Dette bør du tenke på!

Hvordan ser egentlig «total cost of ownership» ut om dere velger å lease i stedet for å kjøpe? Hva som er gunstigst kommer an på bedriften som spør. Dette bør du tenke på før du bestemmer deg.


Budsjettering for deg som verdsetter fritiden

Er dere ikke helt i mål med budsjettet for 2020, selv om året allerede har begynt? Fortvil ikke! Her er et knippe råd for å få et godt budsjett raskere på plass.


Derfor er Signicat + Complete Control = Enda bedre

Digital signering av avtaler og andre dokumenter i Complete Control øker kontrollen og bruksområdet til det kraftige verktøyet. Derfor var det viktig for oss å finne en samarbeidspartner på øverste hylle. Vi fant Signicat.


5 tips for å overholde IFRS 16

Den engelske grenen av revisornettverket KPMG deler fem tips for å overholde rapporteringskravene knyttet til balanseføring av leieavtaler.


Nasdaq-børsen: Dette er fordelene med ESG-rapportering

Rapportering av samfunnsansvar er mer enn en mote. Det finnes solid dokumentasjon for at ESG-rapportering kan gi håndfaste bedriftsøkonomiske fordeler. I sin guide til børsnoterte selskaper trekker teknologibørsen Nasdaq frem fem fordeler.


Nyhet: Et whitepaper for alle CFOer som vil jobbe smartere

Det forplikter å si at vi er CFOs beste venn. Nå har vi samlet og raffinert kunnskapen til internasjonale eksperter om hvordan du som CFO kan prestere enda bedre.


De fire trinnene når selskapet implementerer IFRS 16

I en fersk guide deler Grant Thornton av sin erfaring med å implementere IFRS 16 hos sine klienter.

Chat
Book demo