Aktuelt

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Nyhet: Et whitepaper for alle CFOer som vil jobbe smartere

Det forplikter å si at vi er CFOs beste venn. Nå har vi samlet og raffinert kunnskapen til internasjonale eksperter om hvordan du som CFO kan prestere enda bedre.

De fire trinnene når selskapet implementerer IFRS 16

I en fersk guide deler Grant Thornton av sin erfaring med å implementere IFRS 16 hos sine klienter.


Vi lanserer ESG-løsning: Enkel og presis måling av klimaavtrykk

I House of Control mener vi at bedrifter som tar klima og samfunnsansvar på alvor skal ta avgjørelser basert på harde fakta. Følelser og antagelser er «ut» når kunder velger produkter og arbeidsplass, mens konkrete og nøyaktige tall er «inn».


Endelig: Digital signering av kontrakter og alt annet som skal bekreftes

Sikrere, enklere og raskere: House of Control tilbyr nå digital signering av kontrakter og andre dokumenter – i samarbeid med Europas ledende aktør, Signicat.


Slik forbedrer du cash flow i bedriften

Cash is King – enten dere skal vokse eller dere må ta grep i utfordrende markeder. Vi gir deg sju tips til hvordan du kan forbedre likviditeten i bedriften.


Derfor applauderer investorene når CFO bruker Complete Control

Orden, oversikt og stålkontroll på kostnader og fremtidige forpliktelser. Dette er hard valuta for bedrifter som ønsker å bygge tillit hos investorer. Som oftest er det økonomidirektøren (CFO) som får hovedrollen når investorene skal overbevises om at bedriften er et attraktivt kjøpsobjekt. Til å hjelpe seg velger CFOer i hele Norden et norskutviklet verktøy.


Nyhet! Digital signering i Complete Control - som hånd i hanske

House of Control tilbyr nå digital signering – i samarbeid med Europas ledende aktør, Signicat.


Prosesser for god implementering av IFRS 16

Kravene som følger med IFRS 16 er en glimrende mulighet til å effektivisere økonomiavdelingen, sier tysk IFRS-ekspert i Cap Gemini. Her er hennes tips til en vellykket implementering.


7 grunner til å bry seg om avtaler som fornyes automatisk

En av våre kunder sier at de er «hyperallergiske» mot avtaler som fornyes automatisk. Men hva er egentlig problemet med slike avtaler? Vi ser minst sju ulike grunner til å bry seg.


Her er kriteriene for å balanseføre leasingavtaler

Er leasingavtalen i praksis en investering? Dersom leie- eller leasingavtalen oppfyller 1 av 4 kriterier skal den sannsynligvis balanseføres.

Chat
Book demo