Partner

Partnerskap for lønnsom kontroll

Jobber du i et regnskapsbyrå, konsulentselskap e.l. med kunder som blir mer tilfreds og lojale når du hjelper dem til bedre kontroll med sine kostnader og forpliktelser?

Tenk deg en enkel men sofistikert programvare som i løpet av et par klikk gir kundene nøyaktig oversikt og alle relevante data om deres datautstyr, biler og maskiner, mobilabonnement, fiber, husleieavtaler, leasingkontrakter – og mye mer.

Nærmest på sekundet får de presis informasjon om produktet eller avtalens løpetid, tekniske data, priser og kontaktpersoner. Tenk hvilken oversikt det gir dem, hvilke muligheter de får til å kutte unødvendige kostnader, forenkle budsjettering og gi styret svar på alle de detaljerte spørsmålene.

I House of Control vet vi at landets økonomisjefer, innkjøpere og administratorer verdsetter denne kontrollen. Vi har opplevd sterk vekst fordi kundene har etterspurt den brukervennlige tryggheten og oversikten våre løsninger gir. Complete Control er da også en løsning som kan brukes sammen med alle typer regnskaps- og ERP-systemer. Den er enkel å implementere og gir rask ROI.

Nå ønsker vi å knytte til oss forhandlere som er ambisiøse på egne vegne, både når det gjelder vekst, lønnsomhet og kundetilfredshet. Vi er overbevist om at Complete Control kan styrke den samlede kundeopplevelsen, fordi den gjør kunden bedre.

Ta kontakt med Christoffer Bergstrøm på tlf 91 90 01 24 for en kontrollprat, eller send en e-post til: christoffer@houseofcontrol.no.

 

Har du spørsmål om våre produkter?

Ring oss på 815 66 355

... eller fyll inn feltene nedenfor. En av våre hyggelige konsulenter kontakter deg innen 24 timer for en uforpliktende prat

Chat
Book demo