Armaturjonsson AS

Armaturjonsson AS er et av de ledende selskaper i Norge med produkter og systemer for distribusjon av all type vann, varme og kjøling innendørs i boliger og næringsbygg, i tillegg til installasjons-materiell for rørleggerbransjen. Selskapet har rundt 30 ansatte og 240 millioner kroner i omsetning. De bruker et økonomisystem fra Visma.

«Vårt selskap står midt i en rivende digital utvikling. Baksiden av medaljen er stadig flere løpende avtaler med tjeneste- og løsningsleverandører. Disse kommer i tillegg til et stort antall andre løpende avtaler, ikke minst husleieavtaler.»

Kristine Holter, CFO/økonomisjef i Armaturjonsson AS.

«Complete Control gjør det enkelt for meg å holde kontrollen på hvilke avtaler vi har. Da kan vi være i forkant og revurdere eller reforhandle før utløp, og det er raskt gjort for oss å lage presise kostnadskalkyler for neste års budsjett.

Det tok meg kun et fåtall timer å implementere Complete Control. Det var enkelt og jeg fikk god hjelp fra konsulentene i House of Control. Vi sparte penger umiddelbart fordi vi kunne si opp unødvendige avtaler, for eksempel en åtte år gammel leasingavtale på en printer som skulle vært stoppet fem år tidligere.»

 

 

 

 

Har du spørsmål om våre produkter?

Ring oss på 815 66 355

... eller fyll inn feltene nedenfor. En av våre hyggelige konsulenter kontakter deg innen 24 timer for en uforpliktende prat

Chat
Book demo