Handelsbanken

Handelsbanken, med sine 49 avdelinger og ca 750 ansatte, ønsket å erstatte de selvlagde excel-arkene med et sentralt system for registrering av IT-utstyr. Bankens IT-avdeling registrerer alle brukere og hva slags IT-utstyr de har, hvor i banken og på hvilken av de 49 avdelingene utstyret er plassert, samt utstyrets forventede levetid. Det er i dag 2-3 personer som bruker løsningen, mens Elisabeth Røraas er administrator. Hun er IT-medarbeider med ansvar for brukeradministrasjon, internregnskap og PC-registeret.

«Valget falt på House of Control fordi de tilpasset et løsning som passet vårt noe sære behov. Da fikk vi endelig et system som erstattet de enorme og utallige excel-arkene våre. Etter et års tid har løsningen vært i daglig bruk og jeg føler meg trygg på at vi har oversikt. Regnskapet går utrolig raskt og effektivt. Det kan ikke sammenlignes med hvordan vi jobbet tidligere.»

Elisabeth Røraas, Handelsbanken

 

Har du spørsmål om våre produkter?

Ring oss på 815 66 355

... eller fyll inn feltene nedenfor. En av våre hyggelige konsulenter kontakter deg innen 24 timer for en uforpliktende prat

Chat
Book demo