Kluge Advokatfirma

Kluge er et fullservice forretnings advokatfirma med 170 medarbeidere som jobber i fire byer i Norge: Oslo, Stavanger, Bergen og Hamar. Kluge har en omsetning på 320 millioner kroner (2015). Kluge Advokatfirma har vært kunde av House of Control siden 2014.

«Det som gjør vår bruk av Complete Control litt spesiell, er at vi bruker programvaren til mer enn kostnadssiden. Vi har nemlig lagt inn alle våre rammeavtaler med klienter inn i systemet.

House of Control gir oss varsler om når rammeavtalene går ut og når de skal prisjusteres. Dette fører til at vi alltid har oversikt og blir mer effektive i å følge opp klientene våre.»

Janne Felumb, prosjekt og administrasjonskonsulent i Kluge Advokatfirma AS

 

«Vi har fått en gjennomgripende kontroll på alle avtaler knyttet til husleie for våre fire kontorer, kontordrift, forsikringer, markedsføring, økonomi, regnskap etc. Det var enkelt å komme i gang med løsningen, og vi fyller stadig på med nye avtaler.»

Har du spørsmål om våre produkter?

Ring oss på 815 66 355

... eller fyll inn feltene nedenfor. En av våre hyggelige konsulenter kontakter deg innen 24 timer for en uforpliktende prat

Chat
Book demo