Notabene AS

Med 105 butikker fordelt i hele Norge er Notabene en av de største filialkjedene innen bok- og papirbransjen i Norge. Butikkene fører et stort utvalg av bøker, spill, leker, gaver, reiseprodukter og skole- og kontorvarer. Omsetningen er på ca 450 millioner kroner.

«Vi er en bokhandlerkjede med 105 husleieavtaler for våre butikker over hele landet. Det er klart at budsjettering av husleie og oppfølging av leiekontrakter kan være ressurskrevende oppgaver for meg som business controller.

Det første året jeg satte opp husleiebudsjettet for kjeden brukte jeg flere dager. Med Complete Control er jobben gjort på ca to timer, og da kan jeg være desto tryggere på at estimatene er riktige.»

Roar Buskoven, business controller i Notabene AS

 

«105 husleieavtaler handler imidlertid om mer enn direkte kostnader. Det er 105 avtaler som har sine egne utløpsdatoer, individuelle bestemmelser om for eksempel felleskostnader og annen dokumentasjon.

Complete Control gir oss varslinger om når husleieavtalene utløper, slik at vi kan få til hensiktsmessige reforhandlinger eller utflyttinger. Det er også et veldig hensiktsmessig sted å samle all annen informasjon.

Når jeg trenger hjelp med løsningene, får jeg både rask og riktig support – enten på telefon eller chat. Det er sannsynlig at vi ganske snart vil ta i bruk Complete Control til flere av Notabenes økonomiske forpliktelser.»

 

 

 

Har du spørsmål om våre produkter?

Ring oss på 815 66 355

... eller fyll inn feltene nedenfor. En av våre hyggelige konsulenter kontakter deg innen 24 timer for en uforpliktende prat

Chat
Book demo