Skousen

Danmarks ledende og mest erfarne tilbyder av hvitevarer er Skousen. De var den første leverandøren av hvitevarer i Danmark, og har som de eneste i bransjen solgt hvitevarer i 60 år. Som en virksomhet i vekst hadde de behov for god kontraktstyring og kontroll.

”Som økonomidirektør i Søstrene Grene innførte jeg House of Controls kontraktstyring, Complete Control, for å optimalisere driften i det daglige. Den erfaring har gjort det mulig å implementere Complete Control effektivt i Skousen, så vi kan bruke den på ledelsesnivå med det samme. Rett over sommeren har vi fått arkivert våre 150 leje- og franchisekontrakter, og vi har nå et overblikk og en trygghet, som Excel slett ikke kan gi.”

Majken Pape, CEO i Skousen

I detaljbransjen kan manglende overblikk over kontrakter ha store økonomiske konsekvenser. Ofte skal kontraktene re-forhandles løpende, og hvis man overser en deadline kan det i verste fall bety at man ikke når betydningsfulle mål for bedriften. Særlig virksomheter i vekst er helt avhengig av å kunne redusere risiko i et konkurransepreget marked.

”Skousen er en voksende virksomhet, og det betyr at det i tillegg til våre mange eksisterende leie- og franchisekontrakter tilkommer flere. Kontraktene løper typisk i 5 år og det kan være stor risiko forbundet med manglende overblikk. En konkurranseklausul kan utløpe, vi kan miste leieavtalen eller vi kan risikere å overse oppsigelsestiden og ha en leieavtale som autofornyes uten at vi ønsker det. Med House of Controls kontraktstyringsløsning blir vi varslet i god tid, innen en kontrakt utløper. Det betyr, at vi som ledelse har tid til å fokusere, prioritere og i siste ende ta gode beslutninger,” poengterer Majken Pape
Les hele referansecaset her

Les mer om løsningen for kontraktsstyring Complete Comtrol

 

Har du spørsmål om våre produkter?

Ring oss på 815 66 355

... eller fyll inn feltene nedenfor. En av våre hyggelige konsulenter kontakter deg innen 24 timer for en uforpliktende prat

Chat
Book demo