SpareBank 1 Banksamarbeidet DA

SpareBank 1 – alliansen er et bank- og produktsamarbeid der SpareBank 1- bankene i Norge samarbeider gjennom det felleseide holdingselskapet SpareBank 1 Gruppen AS.

Alliansen hadde allerede et kontraktsoppfølgingsverktøy, men ønsket et system som kunne dekke behovene bedre. De ville anskaffe et effektivt verktøy for å holde oversikt over felles allianseavtaler, egne avtaler inngått av selskapene/bankene, varsling av utløpsdatoer, oppsigelsesfrister og bidra til kontroll på våre økonomiske forpliktelser. Valget falt på Complete Control etter en anbudsrunde.

«Når vi er ute hos selskapene og presenterer den nye løsningen for kontraktsoppfølging får vi utelukkende positive tilbakemeldinger. De synes det er enkelt å bruke, oversiktlig og de ser flere muligheter enn bare et arkiv.»

Ronny Lysaker Lehn, Innkjøpsdirektør SpareBank 1 Banksamarbeidet DA

Det ligger ferdig definerte kostnadsnøkler i systemet som benyttes for de ulike avtalene. Systemet gir full oversikt over alle felles avtaler og alle juridiske selskaper kan få oversikt over egne avtaler lokalt.

«Implementeringsprosjektet har opprettholdt fremdriftsplanen og det har vært et veldig positivt samarbeid. Når vi har kommet med nye ønsker har det alltid blitt møtt med løsningsvilje. Complete Control tilfredsstiller også de strenge sikkerhetskrav bank og finans har til behandling av sensitiv data.»

Liv Berit Almli Stubne, Fagansvarlig elektroniske innkjøpsløsninger, SpareBank 1 Banksamarbeidet DA

Complete Control gir SpareBank 1 – alliansen mulighet til å synliggjøre de fremtidige økonomiske forpliktelsene for selskapene/bankene fra allianseavtalene. Samtidig som de også synliggjør de fremtidige økonomiske forpliktelsene selskapene/bankene har fra deres egne avtaler.

 

 

 

 

Har du spørsmål om våre produkter?

Ring oss på 815 66 355

... eller fyll inn feltene nedenfor. En av våre hyggelige konsulenter kontakter deg innen 24 timer for en uforpliktende prat

Chat
Book demo