Synoptik

Det er mange ulike måter å bruke løsningen til House of Control på, og Synoptik er nok en bedrift som skiller seg litt ut. Synoptik Norge AS er eier av de to optiske kjedene Brilleland og Interoptik, og drifter til sammen ca 140 butikker i Norge. 57 Interoptik-butikker er franchisedrevne, de øvrige er egeneide.

«Vi har i hovedsak brukt House of Control for å holde styr på butikkenes husleiekontrakter. Vi hadde et stort behov for å få oversikt over alle løpetider og varslingsfrister tilknyttet våre kontrakter, noe som ikke var så lett da alt var basert på excel-ark. Til daglig er vi 3-4 personer som bruker systemet. I tillegg er det flere i bedriften som har nytte av systemet som oppslagsverk.»

Nina Tjeldflaat, Financial Controller i Synoptik Norge

Den største fordelen for Synoptik har vært redusert risiko for at frister oversittes. Når det nærmer seg tidspunkt for utløp av en kontrakt sendes det automatisk e-post til kontraktsansvarlig. De får da god tid til å legge en videre plan for bruk av lokalene, og eventuelt reforhandle betingelser.

«Når all informasjon er på plass er løsningen helt fantastisk. Vi har et samlet digitalt arkiv som gjør det lett tilgjengelig for alle som har behov for informasjon herfra.»

De bruker også løsningen til å samle avtaler med franchisetagere og til diverse leverandører av for eksempel strøm og kontormaskiner, samt til en omfattende portefølje av bedriftskundeavtaler. Ellers brukes løsningen som et oppslagsverk. Brukervennligheten gjør at det er svært enkelt å slå opp den avtalen man ønsker. Alle kontrakter er scannet inn som vedlegg, i tillegg har Synoptik en spesialtilpasset forside som viser de viktigste elementene i kontrakten.

Har du spørsmål om våre produkter?

Ring oss på 815 66 355

... eller fyll inn feltene nedenfor. En av våre hyggelige konsulenter kontakter deg innen 24 timer for en uforpliktende prat

Chat
Book demo